L’AEPedrosa es reuneix amb els partits polítics i els trasllada les seves peticions per dinamitzar l’economia

L’associació reclama inversions “decidides, valentes i eficients”, la creació d’una relació de confiança amb les pimes i diàleg per arribar a acords de govern “imprescindibles” per a l’evolució de l’economia.

L’Associació Empresarial Pedrosa s’ha reunit en les darreres setmanes amb representants de les candidatures que s’han presentat a les eleccions generals espanyoles celebrades aquest diumenge 26 de juny. El president de l’associació, Baltasar Pozuelo, ha explicat als candidats amb els quals s’han anat trobant la proposta de proximitat de l’AEPedrosa, ha demanat informació sobre el programa de cada partit en matèria d’economia i empresa, i els ha traslladat les propostes que fa la mateixa associació amb l’objectiu de dinamitzar l’economia.

Entre les peticions que ha fet l’AEPedrosa als candidats al Congrés dels Diputats, hi havia la generació d’una relació de confiança amb les pimes, que són la font de l’ocupació que permetrà millorar la situació econòmica. En aquest sentit, Pozuelo ha defensat que les empreses necessiten acompanyament per generar el clima que permeti crear riquesa i ocupació.

L’AEPedrosa també ha demanat que es prioritzés tirar endavant un pla d’inversions “eficaç i eficient”. L’associació considera que la situació d’incertesa en el terreny econòmic només es pot combatre amb inversions “decidides, valentes i eficients”. A més, reclama la desregulació d’aquells aspectes legislatius que afecten les empreses, per exemple, la reglamentació de les energies renovables, que l’associació considera que s’ha de modificar urgentment per poder abordar la transició energètica.

Els resultats del 26J confirmen la necessitat d’un pacte de govern necessari, més encara si cap després del BREXIT.