Un any més la Creu Vermella de L’H ha d’organitzar la Setmana de la Solidaritat per ajudar a tanta gent de la ciutat que ho necessita i que ho està passant molt malament.

Com veieu, aquest any la recollida és exclusivament de diners per poder complementar amb aliments frescos (pollastre, peix, iogurt, ous, fruita), els aliments secs (pasta, arròs, llegums), que ens torna a arribar del Programa d’excedents de la Unió Europea.

En 2015 es van superar les expectatives generades amb la nostra col·laboració i la de moltes entitats de L’H, aquest any l’esforç és especial, devem estar a l’altura de les necessitats d’una part de la població molt vulnerable; La Creu Vermella de L’H atén mensualment a 1.280 famílies, prop de 2.600 nens. Més de 5.000 persones.

Les nostres ajudes i les dels nostres treballadors o mitjançant la sol·licitud d’una Guardiola Solidària, podem realitzar-les en el compte que Creu Vermella té en BBVA: ÉS92 0182 2370 4600 1002 2227, sent imprescindible en l’ingrés posar com a concepte “Setmana de la Solidaritat”.

Ser solidari, mola molt!!

Descarregar document PDF