El pròxim 3/11/2016 a les 14.00 hores organitzem un menjar d’Empresaris amb les autoritats; comptem amb la presència del HbleSr. Jordi Baiget, Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, volem comptar amb la presidència de l’acte en l’Alcaldessa de L’Hospitalet, Exma. Sra. Núria Marín i del Vicepresident de l’Area Econòmica i Social d’AMB, Sr. Jaume Collboni.

Aquesta trobada amb les institucions en el marc del menjar d’empresaris serà gratuït per als socis d’AEPe (les persones acompanyants tindran preus preferents en la reserva de places) i de 50 euros/persona per a les empreses no sòcies que vulguin estar presents.

Les empreses tindran la possibilitat de reservar o patrocinar una taula completa (8 persones) al preu de 400 euros/taula podent disposar lliurement de les 8 invitacions, prèvia reserva autoritzada per AEPe.

Totes les persones hauran de ser prèviament inscrites en AEPe, enviant un correu a aep@aepedrosa.com

La disponibilitat de les places és limitada, per tant els preguem que confirmin la seva reserva com més aviat millor en aep@aepedrosa.com.

Aviat els informarem dels detalls del Dinar d’Empresaris d’AEPedrosa.