Loading...

Cursa de les empresas by “AEPE” (provisional)

Cursa de les empresas by “AEPE” (provisional)

Molts coneixeu que el pròxim 18 de desembre de 2016, si els polítics ho permeten, se celebrés en el DISTRICTE ECONÒMIC la Cursa de les Empreses. En aquesta adreça: http://www.cursadelesempreses.com/, trobareu tots els detalls necessaris per participar, inscriure’s, col·laborar en la fira del corredor o en aportacions comercials per a la borsa del corredor.

AePedrosa participarà activament en la difusió i organització d’aquest esdeveniment que celebrant-se als nostres carrers, fer valdre el nostre treball i les empreses que aquí ens situem, la carrera passarà davant de moltes d’elles. La nostra col·laboració explica fins i tot amb la possibilitat de ser col·laborador “by“.

Les empreses de la nostra associació gaudiran de condicions preferents en les inscripcions i fins i tot a través de la nostra associació poden vostès ser empresa col·laboradora amb importants avantatges de promoció i de difusió en l’esdeveniment; podran vostès ampliar informació en: aep@aepedrosa.com, on quedem a la seva disposició

Us animem a participar dels canals socials de difusió posats al nostre servei per l’organització de l’esdeveniment.

2017-11-29T11:30:54+00:00