AEPe és entitat col·laboradora de INNOVA 2017.
Els socis d’AEPe gaudiran de descomptes per exposar en la segona edició INNOVA 2017, el Saló Internacional d’Innovació, Recerca i Noves Tecnologies del 4 al 6 de maig de 2017 en La Farga de L’Hospitalet de Llobregat.

INNOVA 2017 és una plataforma internacional de visibilitat de projectes en la qual sorgeixen oportunitats de finançament i de desenvolupament de sinergies gràcies a la seva àrea expositiva i el seu ampli programa d’activitats paral·leles que compta amb conferències, taules rodones, sessions de Networking i fòrums d’inversió. A més, els projectes presentats participen en el certamen Eureka i són avaluats per un prestigiós jurat internacional qualificat. A l’enllaç:
Disposen de tota la informació sobre INNOVA 2017 en: http://www.innova-barcelona.com/

Els sectors representats són: medicina i salut, processos industrials, energia i sostenibilitat, serveis i turisme i estil de vida, oci i cultura.

Els socis d’AEPe gaudiran d’un descompte del 10% sobre el preu per exposar amb un stand individual, o facilitats per participar amb un stand agrupat amb altres empreses sòcies.

Més informació: aep@aepedrosa.com