Loading...

Innova 2017. Descomptes de socis AEPE

Innova 2017. Descomptes de socis AEPE

AEPe és entitat col·laboradora de INNOVA 2017.
Els socis d’AEPe gaudiran de descomptes per exposar en la segona edició INNOVA 2017, el Saló Internacional d’Innovació, Recerca i Noves Tecnologies del 4 al 6 de maig de 2017 en La Farga de L’Hospitalet de Llobregat.

INNOVA 2017 és una plataforma internacional de visibilitat de projectes en la qual sorgeixen oportunitats de finançament i de desenvolupament de sinergies gràcies a la seva àrea expositiva i el seu ampli programa d’activitats paral·leles que compta amb conferències, taules rodones, sessions de Networking i fòrums d’inversió. A més, els projectes presentats participen en el certamen Eureka i són avaluats per un prestigiós jurat internacional qualificat. A l’enllaç:
Disposen de tota la informació sobre INNOVA 2017 en: http://www.innova-barcelona.com/

Els sectors representats són: medicina i salut, processos industrials, energia i sostenibilitat, serveis i turisme i estil de vida, oci i cultura.

Els socis d’AEPe gaudiran d’un descompte del 10% sobre el preu per exposar amb un stand individual, o facilitats per participar amb un stand agrupat amb altres empreses sòcies.

Més informació: aep@aepedrosa.com

2017-11-09T10:15:17+00:00