El conseller Jordi Baiget ha acudit al dinar d’empresaris de l’Associació Empresarial Pedrosa, amb l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín.

Els membres de l’Associació hem aprofitat la visita d’avui per presentar l’Are@8, que serà la gran impulsora de l’ocupació de les properes dècades. El President, Baltasar Pozuelo, ha destacat la potencialitat que representen les empreses ubicades a l’edifici Sertram on a l’actualitat hi treballen unes 1300 persones, pero amb potencialitat de quadruplicarles. Ara estem a la quarta revolució industrial, on certs procesos conviaràn i la mà d’obra modificarà els llocs de traball. L’acumulació de dades digitals donaràn pas a una revolució de l’internet de les coses, el big data i les noves tecnologies.

El món camina cap a una societat on l’ús de les tecnologíes serà el centre de la comunicació. El gran avanç de la industria 4.0, servirà per que a través dels mòbils, tabletes, petits ordinadors, …. accedim a totes les eines amb un sol click.

Tot aquest procès, no te marxa enrera, la mobilitat, els vehicles elèctrics, l’eficiència energètica, les plantes fotovoltàiques o la distribució de fred i calor de forma sostenible. Aquesta potencialitat la tenim a l’Are@8, un lloc on es podrà desenvolupar una activitat neta, intensiva, en espais verticals on l’ocupació del metre quadrat sigui mínim, i on la incidència en facturació sigui màxima.

Desde l’Associació, hem demanat al conseller Jordi Baiget i a l’Alcaldessa Núria Marin, eines per promoure les potencialitats d’aquesta àrea económica, ademés de la implicació de la Generalitat, desde l’Associació podem proposar, però aquesta feina li toca a la Generalitat.

El conseller i l’alcaldessa, no han deixat passar l’oportunitat de visitar a en Miquel París de l’empresa Genebre, un dels membres de la nostra Associació, aquesta empresa es dedica al disseny, a la producció i a la comercialització de vàlvules i accessoris per al control de fluids i té més de 180 treballadors.

Ja pot consultar la galeria d’imatges del dinar d’empresaris de l’Associació Empresarial Pedrosa, amb el Conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín.