La postura d’AEPE era i és la mateixa que els hem expressat en comunicacions anteriors:

  • L’aparcament és insuficient al Districte Econòmic
  • Falten mitjans de Mobilitat que completin les necessitats de desplaçament de les nostres empreses i treballadors.
  • Està prohibit aparcar damunt de la vorera, i això hem d’intentar corregir-entre tots.
  • També creiem que les voreres haurien d’estar ben cuidades, que les papereres haurien d’actualitzar o que les restes de fulles dels arbres o la cura de les zones verdes, hauria de ser més habitual, o que les plagues de gavines, coloms, rates, ratolins o paneroles haurien d’estar millor controlades o la recollida d’escombraries més eficient, o la devolució de les fiances dipositades més ràpida o …
  • Necessitem un PLA GLOBAL DE MOBILITAT que contempli la solució del creixement de l’activitat i la mobilitat de les persones de forma sostenible, o la reducció soferta en 2014 de les línies de Bus; … l’obertura de l’L9 del metro, la proposta de BICIEMPRESA i el desplegament de carrils bici, ajuden però NO RESOLEN el problema de Mobilitat.
  • L’ordenació de l’aparcament en superfície, la zona blava / verda, la imposició de sancions o la gestió intel·ligent de l’aparcament, no resolen el problema, en la nostra opinió.
  • Com a entitat vinculada amb aquesta situació hem de ser informats de la imposició d’avisos en els nostres vehicles, com havíem d’haver estat informats de l’augment del 15% de l’IBI, llavors no ho vam ser, i tampoc ara, tot i que ens han anat avisant.
  • Cal que les empreses permetin l’accés a les zones pròpies d’aparcament als seus treballadors, que tot i ser insuficients pel creixement en treballadors de l’activitat empresarial, ajudaran a reduir els vehicles en calçada.
  • És important col·laborar en el projecte BICIEMPRESA (Eva Espanyol, 676 70 29 99, EDENWAY), tot i no ser la solució definitiva aporta una proposta nova a la mobilitat sostenible que pot solucionar alguns reptes concrets, especialment el de la mobilitat dins el D’.

 

AEPE no és una gestoria, sinó una Associació d’Empreses, amb els seus reptes i les seves solucions, no tenim una opinió “opinada” del que passa al DE, sinó que som les mateixes empreses i l’opinió de les pròpies empreses, per això busquem i buscarem solucions des de la proximitat.

Alguns ens pregunten en què beneficia AEPE a una empresa o a la meva empresa, i no ho veuen clar, no pels 100/150 euros de quota, ni per la cessió parcial de sobirania (som tots); però només la unió de les empreses pot aconseguir la reflexió necessària sobre decisions que d’altra manera seran irreversibles; aquest és un exemple clar de bé comú i necessitat de AEPE, molts ens hem adherit a la proposta associativa, alguns s’ho estan pensant i altres ho estan valorant, però la realitat avança i la divisió ens fa més febles en els nostres drets i reivindicacions, paguem més per menys serveis cada any. Mai hem plantejat ultimàtums, ni èxits impossibles, creiem en el diàleg i la col·laboració i la fomentem, som un instrument útil per al desenvolupament i creixement de polítiques econòmiques, mediambientals i d’eficiència, des de la proximitat.

Aquest és només un petit exemple del que AEPE representa, i pot representar.

Som Associació Empresarial Pedrosa i estem al Districte Econòmic de L’Hospitalet.

Avís Guàrdia Urbana