AEPe pretén consolidar un seguit de tallers (conferències, reunions, esdeveniments) que millorin aspectes que creiem prioritaris per a les empreses en general, i per als socis d’AEPe en particular. Aquest mes iniciem tres tallers principals: Sostenibilitat, Fiscalitat i Internacionalització. No ho farem de la mateixa forma establerta fins ara sinó des del concret, des de l’útil; entenem que totes les vies institucionals, d’associacions, de col·laboració, etc., que actualment es realitzen són perfectament vàlides i no millorables, per això AEPe vol donar un enfocament precís i concret a aquests esdeveniments.
D’aquesta manera, parlem de SOSTENIBILITAT, amb GNV, pensant en la concentració d’empreses en el De què poden beneficiar-se d’aquest servei i sobretot tenint en compte el punt de càrrega que GNF té a Pedrosa., parlem de FISCALITAT, des de l’impacte que representa el valor cadastral dels nostres immobles a la nostra competitivitat i costos impositius, pensem que aquest valor està més d’un 25% per sobre del preu de mercat, gravant els nostres immobles d’una forma injusta i problemàtica; ho fem amb la intenció de sol·licitar una revisió dels nostres valors cadastrals si hi ha causa justificada per a sol·licitar-lo, com molts creiem; un increment del 43% enfront del 3,3% de l’IPC, sembla donar-nos la raó, i parlem d’INTERNACIONALITZACIÓ des del concret, amb aquest primer taller d’XILE, posem en marxa una sèrie de tallers molt concrets sobre països molt concrets on alguns els nostres col·laboradors ens ofereixen importants avantatges d’instal·lació i acompanyament; facilitant, garantint i multiplicant la nostra inversió de posada en marxa de forma personalitzada. Ja hem fixat el pròxim 20 d’octubre per un segon taller sobre Perú, en aquest cas amb un ponent d’excepció: Jordi Hereu de BPE.

 

Calendari Tallers Setembre:
15/09 a les 17:30  Taller Sostenibilitat. GN VEHICULAR, amb Claudio IGLESIAS.
21/09 a les 11:30  Taller Fiscalitat. IBI del Districte. Econòmic, amb Javier DE LA LASTRA.
29/09 a les 17:30  Taller Internacionalització. XILE, amb Tomas PABLO.