Treballar en la ciutat del segle XXI

L’Associació del Polígon Industrial Pedrosa co-organitza la nova edició de La Metro, tertúlia amb espuma.

Serà el proper 23 de novembre, a les 18.30h al Casino de l’Hospitalet (c/ d’Enric Prat de la Riba, 337). Pots arribar amb metro fins parada Carrilet amb la linia L1 (vermella), amb els ferrocarrils, també parada Carrilet i si vens en cotxe, el pots deixar al Parking del Centre Comercial «La Farga»

La idea principal de #LaMetro és fomentar la participació i posar de manera distesa sobre la taula la diversitat de posicionaments existents sobre  Treballar en la ciutat del segle XXI i ho farem des de dues perspectives diferents:

  • les tendències i implicacions de la ubicació de les activitats econòmiques en el teixit urbà: polígons, parcs empresarials, districtes d’activitat econòmica, etc.
  • les transformacions que es produeixen en els llocs on treballem tenint en compte els canvis en l’organització del treball, les formes de treballar i les noves professions.

Ponents:

  • Maria Buhigas.- Directora d’Urban Facts com a consultora internacional especiliatzat en Estratègia urbana. Es Llicenciada en arquitectura a l’ETSAB de la Universitat Politècnica de Catalunya, Master of Science in Urban Planning (MdUP) a la Universitat de Columbia a Nova York. Col.laboradora en diferents fòrums internacionals i nacionals. Ha publicat diferents articles temàtics relacionats amb la seva feina al setmanari l’Econòmic.
  • Marc Navarro.- Strategist & Community Builder de l’empresa CREC-Coworking, ponent habitual tant en els Coworking Spain Conference como en les Coworking Europe Conference, s’ha especialitzat en l’estratègia de l’espai.

Actualment, les oficines del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona es troben al Edifici de CREC-Coworking

L’estructura de #LaMetro és senzilla, ja que la seva voluntat és que siguin trobades força informals. Comença amb una breu presentació del PEMB i de l’entitat local coorganitzadora, així com de la cervesa artesana que ens ajudarà a amenitzar el debat, l’hospitalenca Cervezafort (la primera ronda va a càrrec de les entitats organitzadores). A continuació, les dues persones convidades exposaran la seva visió de la temàtica i es donarà pas al debat obert entre totes les persones assistents.

Si hi voleu assistir, només cal que ompliu la inscripció online amb les vostres dades.