L’Associació Empresarial Pedrosa presenta el projecte Are@8 al Smart City Congress

 

L’Associació del Polígon Industrial Pedrosa presenta el projecte Are@8 al Smart City Expo World Congress (SCEWC)

Serà el proper 14 de novembre, a les 11.30h y el 15 de novembre, a les 14.20h al recinte de la fira de Gran Via d’Hospitalet

El saló Smart City Expo World Congress es un esdeveniment capdavanter internacional sobre les ciutats intel.ligents. Un total de 700 ciutats del món, així com 600 expositors i 420 ponents mostraràn i debatran sobre les noves aplicacions tecnològiques per elevar el benestar a les ciutats, ademés, es dona la circumstància que  l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, presideix la Xarxa Espanyola de Ciutats intel.ligents.

Durant els últims anys, el concepte de ciutat intel·ligent s’ha estès per tot el món sensibilitzant sobre la necessitat de transformar les ciutats i a través d’elles el món. Molts coincideixen a assenyalar que les tecnologies digitals i més precisament les TIC i l’Internet de les Coses són la columna vertebral de les ciutats del futur i que sense elles la transformació urbana seria impossible.

En aquest cas, el president de l’Associació Empresarial Pedrosa, Baltasar Pozuelo, no vol deixar passar l’oportunitat d’explicar el projecte que lidera i impulsa anomenat Are@ 8, on l’Hospitalet del Llobregat es posarà al mapa europeu com una de les ciutats on s’ubicarà la concentració mes gran de data centers de tot Catalunya i una de les majors de l’Estat espanyol.

L’Are@8 està basat en tres eixos vertebrals

  • Connectivitat
  • Energia
  • Sostenibilitat

i tres àrees d’innovació

  • Tecnològica
  • Social – Econòmic
  • Formació 4.0

Si hi voleu mes informació, Contacta amb l’Associació Empresarial Pedrosa

Contacta A.E. Pedrosa

Prem sobre la imatge per veure la presentació