L’Ajuntament de Barcelona visita l’Associació Empresarial Pedrosa a l’edifici Sertram

 

Avui, 29 de Novembre, ens ha visitat l’Ajuntament de Barcelona, amb la presència del Primer Tinent d’alcaldia l’Il.lustrísim  Sr. Gerardo Pisarello i la Regidora de Sants-Montjuïc, Il.lustrísima Sra. Laura Pérez, juntament amb Jordi Ballcells de l’empresa Sertram i els Srs. Paris, Frago i Estevez per l’AEPe.

Hem visitat la Meet-em Room d’Itconic – *Equinix amb el Sr. Jordi Puig, que ens ha explicat les condicions de connectivitat i neutralitat d’aquesta infraestructura i la zona de refrigeració on estan els grups electrògens d’emergència. Una instal·lació amb un gran consum de frigories que garanteix les condicions òptimes de funcionament.

Hem compartit amb Sertram una part, on en uns breus minuts hem exposat el plantejament, l’estratègia i la potencialitat de l’Are@8 com a projecte que potencia la marca Barcelona i el model Barcelona, si fa 25 anys van ser els JJOO, avui la gestió del talent, del coneixement i de la responsabilitat social són part d’un model que creiem no té igual, sumant connectivitat, energia i sostenibilitat com a eixos vertebrals.

Esperem poder sumar en el projecte i comptar amb una aliança de guanyadors en l’Are@8, del privat al públic, mitjançant l’apoderament de les empreses.

Des de l’Associació Empresarial Pedrosa, volem el compromís i la col.laboració de totes les institucions públiques amb una bona gestió de les àrees econòmiques de les ciutats, com la connectivitat, l’energia, la sostenibilitat i la responsabilitat social és un tema que hem de tractar amb totes les institucions locals, comarcals, provincials i autonòmiques.