Exit a la Jornada de Connexió Social

 

La jornada que des de l’Associació Empresarial Pedrosa hem organitzat, conjuntament amb la Taula del Tercer Sector a l’Hotel Fira Congress de l’Hospitalet ha estat un èxit, no només per la participació sinó per la quantitat de representants d’empreses privades que hi han assistit a una jornada com aquesta.

La nostra Associació empresarial, vol sumar esforços contra les situacions de vulnerabilitat de les persones i per la reinserció d’aquelles que tenen dificultat en accedir al mercat laboral.

En Baltasar Pozuelo, president de l’AEPe, creu que l’Are@8 és una oportunitat única de futur pel creixement econòmic de Catalunya, i dins d’aquest projecte no només es contempla la responsabilitat social, sinó l’eficiència energètica, la transformació digital, els nous llocs de treball, les noves tecnologies, la competitivitat,.. entre altres.

Tant el nostre President, com la Vicepresidenta de la Taula del Tercer Sector com la Sònia Recasens -Diputada de Promoció Econòmica i Ocupació-, han volgut deixar clar que en el futur les empreses, tant privades com públiques, han de treballar en pro de construir un territori socialment responsable i crear llocs de treball de proximitat i ocupació per les persones amb exclusió social i amb situacions de vulnerabilitat.

Aquesta jornada ha servit principalment per començar a construir una base de futur on totes les entitats públiques i privades han de començar a sumar esforços, i on totes les parts han de començar a assolir compromisos i es aquí on l’AEPe continuarà treballant per arribar als acords necessaris per construir un territori de responsabilitat social exemplar.