Filmax, un dels nostres socis, inaugura la primera sala 4DX

Des de l’Associació del Polígon Industrial Pedrosa, AEPe, volem felicitar al nostre soci Filmax per la seva empenta, per la seva aposta tecnològica i per ser pioner en la instal.lació de la primera sala amb tecnologia 4DX al cinema situat al GranVia2 d’Hospitalet de Llobregat, ubicat al polígon industrial Pedrosa de l’Hospitalet i des d’aquí volem compartir aquesta gran notícia.

La sala, inaugurada pel director J.A. Bayona, és pionera a Espanya en incloure l’efecte d’aire calent

Nota de Premsa publicada per Filmax a Barcelona 16 de Novembre de 2018

Els cinemes Filmax Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), han inaugurat avui la primera sala a Catalunya amb tecnologia 4DX. L’acte ha comptat amb la presència del director J.A. Bayona, que ha representat una seqüència de la seva darrera pel.licula «Jurassic World: El reino caído» a la nova sala.

Els consellers delegats dels Cinemes filmax, Carlos Fernández i Jaume Tarrazón, han acompanyat a Bayona en la presentació. Els tres han coincidit amb la magnífica notícia que suposa obrir una nova sala. «Hem fa molta il.lusió inaugurar una sala de cinema i sobretot, amb la tecnologia 4DX que és la més avançada del món en aquest moment», ha apuntat Bayona.

Jaume Tarrazón ha puntualitzat que «hem volgut combinar la màgia del cinema amb la millor tecnologia del món per donar un espectacle únic»

L’espectador té l’oportunitat de veure les principals estrenes de cartellera amb efectes de moviment, aire, aigua, calor, aromes, vibracions, a més d’elements meteorològics com a boira, vent, rajos i bombolles.

Aquesta tecnologia capdavantera aconsegueix que els efectes se sincronitzin amb l’acció i el so de la pantalla, de manera que els espectadors experimenten una immersió 360 graus en la pel·lícula.

La companyia sud-coreana CJ (www.cj4dx.com), líder mundial en el sector, és la responsable d’equipar la nova sala, que arrenca avui la programació amb l’estrena de “Animales fantásticos: Los crímenes de Grindelwald”.