L’AEPedrosa crea l’associació Area8, centre impulsor de la reindustrialització digital

L’Associació Empresarial Pedrosa (AEPe), impulsora del projecte àre@8, que és un dels principals clústers d’infraestructura tecnològica de l’Estat, presenta la nova associació ÀREA8, que té com a objectiu impulsar un projecte sostenible i socialment responsable i desenvolupar les potencialitats de la Indústria 4.0, desenvolupament de la impressió 3D i de la Mobilitat Urbana Connectada, el desplegament de 5G, projectes transversals d’indústria 4.0 i la Transformació Digital de les pimes.

Amb aquesta nova associació, AEPedrosa vol dotar-se d’una eina estructural que li permeti sumar sinergies i ampliar el projecte que en el seu moment es va fer a l’entorn del que es va anomenar are@8, una zona de molt alta connectivitat on s’ubica la major concentració de data centers, cloud computing i big data.

Amb la nova associació, AEPedrosa crearà un instrument clau per al desenvolupament territorial entre Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat i a tocar del Prat del Llobregat.
A l’acte de constitució, que tindrà lloc el divendres 15 de febrer a les 9.30 h a l’Hotel Fira Congress, hi assistiran representants de les empreses fundadores, empreses col·laboradores, administracions i consorcis membres.

Entre les empreses impulsores, hi ha Sertram, Genebre, Airpharm, Filmax, Banc Sabadell, Total Courier, Donnay, UPC, Unitet Trade de Bremen, Tècnica de Fluids, Andubay, Cria, Hotel Fira Congress, Leitat i la pròpia AEPe.