El món empresarial està en constant moviment i, per tant, la realitat de les empreses canvia cada dia, per això és imprescindible estar atents i tenir en compte tots aquests canvis per a prendre decisions adequades. En aquest escenari, les assegurances juguen un paper important i l’Associació Empresarial Pedrosa vol convidar-vos a un taller sobre nous riscos i noves assegurances.

La presentació serà el dia 1 d’octubre a l’hotel Fira Congress i  correrà a càrrec de PIN&DIAZ, una correduria d’assegurances experta en empreses. Per confirmar la vostra assitència, si us plau, envieu un correu a aep@aepedrosa.com.

PIN&DIAZ: més de trenta anys d’experiència com a corredoria independent al servei de particulars, col·lectius i empreses ens avalen. El nostre objectiu és oferir un servei integral de qualitat i a mesura de les necessitats de cadascun dels nostres clients. Localitzem la millor cobertura del mercat al millor preu per a oferir un producte altament adaptat a les seves expectatives i interessos. El client és l’eix central de la nostra activitat, i el seu defensa és la nostra prioritat en tot moment.