El dilluns 4 de novembre l’Associació d’Empresaris Gallecs a Catalunya organitza un interessant taller titulat El relleu generacional. Un desafiament per a l’empresa familiar, i en el qual es tractaran els aspectes més rellevants del Protocol Familiar, és a dir, els acords que es poden signar entre familiars d’una empresa (tant els actuals com els previsibles en el futur) per tal de regular l’organització i gestió de la companyia i les relacions entre la família, l’empresa i els seus propietaris.

La xerrada serà impartida per Julio Cazorla Aiguabella, CEO i fundador de Family & Business Counselors, i està dirigida a empresaris i directius interessats en la continuitat de les empreses a través de les diferents generacions.

Dilluns, 4 de novembre 2019

18:00h – 21:00h

Cines Filmax Gran Via