L’Associació Empresarial Pedrosa posa en marxa un taller amb les empreses sobre la Zona de Baixes Emissions (ZBE) 2020 que tindrà lloc el proper dimecres 27 de novembre al celler Verema i Collita de l’Hospitalet. En aquesta trobada s’explicarà detalladament l’abast d’aquesta mesura i com ens afecta i podrem tenir una visió compartida dels reptes que tant empresa com treballadors hauran d’afrontar a partir del nou any en aquesta àrea.

En aquest afterwork tractarem de posar en comú allò que més ens preocupa de la ZBE, resoldre dubtes i proposar solucions per resoldre la mobilitat de les persones afectades per la normativa.

 

 

DATA: 27/11/2019

HORA: 18 h.

LLOC: Celler Verema i Collina (Passatge Montserrat Isern, 17, L’Hospitalet de Llobregat).

Per a reservar la teva plaça al taller escriu un mail a aep@aepedrosa.com.