El celler Verema i Collita convida a tots els socis d’AEPe a participar als tasts de vins que tenen programats pels propers mesos.

  • Taller d’iniciació al tast de vins: 

El taller començarà explicant com utilitzar els sentits a l’hora de tastar un vi. Distingirem les aromes primàries, secundaris i terciaris del vi. Durant el tast s’aniran descobrint de manera pràctica les aromes i els gustos que trobarem en els diferents tipus de vins.
Es degustaran 5 vins que seran triats pel Sommelier, tres negres i dos blancs, tots de característiques no gaire complexes per ser els més indicats per a iniciar-se en el tast de vins.

11 gener 2020, de 18 a 20 h.

Més informació

  • Garnatxejant:

La Garnatxa és la varietat de raïm més plantat en el món i que ha guanyat molts premis en els últims anys. El nostre Sommelier ens acompanyarà al llarg del tast amb diferents tipus de vins elaborats amb aquesta classe de raïm. Durant el tast s’aniran descobrint les diferències d’aquest raïm en cada vi que es degusti. Descobrirem vins fruiters, dolços, corpulents, minerals…
Es degustaran 5 vins espanyols seleccionats pel nostre Sommelier i que no deixaran indiferent a cap dels assistents.

25 gener 2020, de 18 a 20 h.

Més informació

  • Tast a ceges:

El tast és l’anàlisi sensorial que es realitza per a poder descobrir les característiques del vi. En un tast a cegues només utilitzem les fases olfactòria i gustativa, per la qual cosa es posa a prova la sensibilitat del nas i boca. El nostre Sommelier triarà 5 vins per a sorprendre els sentits de tots els assistents de manera amena.

15 febrer, de 18 a 20 h.

Més informació