El coronavirus pot afectar la teva empresa? Vine a la sessió informativa

Area8 i Associació Empresarial Pedrosa conviden als seus socis a una jornada formativa sobre els efectes que poden tenir el Coronavirus i altres malalties epidemològiques a l’empresa, tant des del punto de vista normatiu com preventiu i mèdic.

La sessió, organitzada conjuntament amb Ibermutua, tindrà lloc el dimarts 18 de febrer a l’hotel Fira Congress i comptarà amb la presència de Jordi Cerezuela, Director d’Ibermutua Catalunya, Balears i Aragó, que explicarà el marc legislatiu actual en aquest tema, i amb el doctor Mario Bueno, Director mèdic d’Ibermutua Catalunya, Balears i Aragó, que parlarà sobre quines són les recomanacions sanitàries i de prevenció que han de seguir les empreses en aquests casos.

Al finalitzar les ponències, s’obrirà un espai de col·loqui on els assistents podran resoldre els seus dubtes amb els experts.