Les millors ofertes de formació online

Per a molts treballadors, la quarantena ha suposat una aturada de la seva activitat professional, però també pot suposar una oportunitat per a formar-se i reforçar coneixements, així com per a especialitzar-se en altres àmbits que siguin del seu interès per a millorar el currículum. Moltes empreses estan optant per a dedicar temps a aquelles formacions que la resta de l’any resulta més difícil incorporar dins de les rutines de treball. Cal estar el millor preparats possible per a la tornada a la normalitat.

Durant aquestes setmanes l’oferta de formació online s’ha multiplicat i l’AEPe et fa un recull de les més recomanables:

  • Google Actívate: la plataforma del gegant tecnològic té disponibles cursos sobre competències digitals, alguns d’ells gratuïts i amb certificat.
  • Universitats espanyoles: moltes universitats ofereixen formacions online gratuïtes aquestes setmanes, entre elles, la UAB, amb una vintena de cursos disponibles d’àmbits diversos, i la UB.
  • Escoles de negoci: IEBS a través de la seva plataforma Akademus disposa de més de 1000 cursos curts i masterclass. ESADE i IESE també tenen una àmplia oferta formativa online.
  • EDX: es tracta d’una plataforma impulsada per la Universitat de Harvard i el MIT (Massachusetts Institute of Technology) -un dels instituts científics i tecnològics més importants del planeta- i compta amb el suport de 120 institucions i empreses. EDXet permet accedir a formacions impartides per universitats i centres de renom a escala internacional i a professors reconeguts en molts i diversos àmbits.

Per tal de sortir reforçats d’aquesta crisi, hem d’apostar per la formació i elevar així les nostres capacitats com a treballadors i com a empresa.