L’ebenisteria Llorens, sòcia d’AEPe, ha estat una de les empreses que ha participat en la restauració de la Casa Batlló, una feina que, en paraules de Jordi Llorens: “és un orgull perquè representa tornar als orígens de l’empresa”.

Llorens és una empresa familiar fundada l’any 1847, just coincidint amb la restauració de la Catedral de Barcelona. Ara, les tasques de restauració de l’obra de Gaudí suposen una important fita professional.

La restauració de la Casa Batlló ha comptat amb professionals de diferents gremis que han treballat al mateix temps en les seves especialitats. Els materials d’aquest edifici requereixen de tractament específic i cal comptar amb mans expertes que, a més, estimin la feina i la portin a terme amb la delicadesa de la que només un artesà és capaç, com és el cas de Llorens.