L’empresa Reciclatge i Reordenat ofereix un servei gratuït de recollida i destrucció de documents per als socis d’AEPe

Davant la situació excepcional que estem vivint a causa de la crisi de la COVID-19, els socis de l’Associació Empresarial Pedrosa posen el seu gra de sorra per ajudar-se entre ells, creant una comunitat de solidaritat i suport. És el cas de la companyia Reciclatge i Reordenat que posa a disposició d’AEPe un servei de recollida i destrucció, certificada o no, de documentació confidencial.

Aquest servei inclou el transport, la recollida a cota cero (és a dir, a peu de carrer) del material condicionat i la seva destrucció. Tot aquest servei serà gratuït pels associats i centres productius del polígon industrial Pedrosa.

El comerç de proximitat i la creació d’ecosistemes de col·laboració entre empreses serà la clau de la remuntada econòmica d’aquesta crisi. A l’AEPe facilitarem aquests contactes per tal de sortir-ne reforçats.

Si esteu interessats en el servei de recollida i destrucció de documents de Reciclatge i Reordenat podeu escriure a info@rir.cat