La pandèmia de la COVID-19 ha obligat a repensar i adaptar els espais per tal que es compleixin les mesures de prevenció del contagi. La distància interpersonal o la col·locació d’elements de protecció s’ha convertit en el nostre dia a dia i ha obligat moltes empreses a redissenyar les seves instal·lacions, des d’oficines i zones de producció a llocs oberts al públic.

Les noves necessitats requereixen noves solucions i per ajudar en aquesta tasca Gecom, empresa sòcia d’AEPe, ofereix els seus serveis en obres, reformes i decoració, tant per a espais efímers com permanents. Però no només de manera física a les empreses, ara que la casa de cadascú s’ha convertit en despatx, també ajuden a adequar els teus espais a la nova realitat perquè les teves videoconferències facin una bona impressió. A més, en aquest entorn digital en què ens trobem, els espais virtuals són cada cop més importants, per tant, cal posar-hi atenció i dissenyar-los a consciència també .

Els socis d’AEPe poden posar-se en contacte amb Gecom i rebran una proposta personalitzada.

Serveis Gecom