Programa de subvencions de Fotovoltaica Distribuïda Area8 i AEP

Coneix més sobre els beneficis de l’energia fotovoltaica, finançaments i especificacions tècniques.

 

Per ajudar aquest 2022 excepcional, us presentem el programa que des del novembre del 2019 portem treballant (ja trigàvem!!!), amb la nostra visió i amb el propòsit de millorar l’entorn i les empreses del que desde 2017 anomenem Territori Are@8. Aquest projecte persegueix, a partir de les novetats de la legislació actual del Ajuntament de L’Hospitalet , posar les bases per a la implantació fotovoltaica als sostres de les naus d’Are@8, amb la finalitat de, quan la legislació ho permeti, de crear una o diverses COMUNITATS ENERGÈTIQUES DISTRIBUÏDES.

Aquesta proposta és oberta a totes les empreses, entitats i associats d’Area8 i AE Pedrosa que vulguin apostar per l’Energia Verda.
Des de les nostres associacions es donarà més informació sobre el programa, les modalitats de finançament i els diferents sistemes fotovoltaics a disposició en les següents dates:

  • 4 de gener (de 11.30 a 13h)
  • 11 de gener (de 12 a 13h)
  • 18 de gener (de 11.30 a 13h)

També obrim consultes a petició de les empreses interessades mitjançant el correu, aep@aepedrosa.com o bé administracio@area8.cat. Enviant-nos una petició us remetrem un link per debatre, explicar i analitzar la proposta.

No són les úniques dates disponibles, podreu sol·licitar informació a demanda per e-mail i convocaríem noves dates per a informació i consultes.

Comparteix aquest esdeveniment!