Vives de la Cortada logo

Nou soci d’AEP: Vives de la Cortada 

Feliços de sumar més organitzacions a la nostra comunitat

Us donem una calida benvinguda a Vives de la Cortada SCP és una empresa ubicada a Barcelona, ​​amb una botiga oberta al públic al centre de la ciutat i un magatzem majorista per a professionals del sector. Compten amb un equip especialitzat dedicat a la venda i distribució de tot tipus de minerals, joieria i pal sant.
La línia de productes que ofereixen es basa en materials naturals, portats directament del país d’origen.
El seu propòsit és oferir una gran varietat de minerals per cobrir les diferents necessitats de clients, així com un tracte proper i familiar perquè l’experiència a Vives de la Cortada sigui el més agradable possible.

Contacta amb Vives de la Cortada! 
Carrer de la Ciutat, 7, 08002 Barcelona, España