Sello Verde. Novaluz

AEP i Novaluz: junts a l’aposta per l’energia verda

Des de fa dos anys, l’Associació Empresarial Pedrosa col·labora amb l’empresa energètica i de serveis de representació Novaluz per apostar per una energia sostenible, per apostar pel canvi.
D’aquesta manera, l’Associació empresarial Pedrosa referma el compromís pel futur del planeta i el creixement sostenible dels seus associats. Una llum més barata per a les empreses i més responsable envers el medi ambient.
En aquest sentit, Novaluz ha posat a disposició de tots els seus clients un segell de certificat energètic que acredita el seu suport per les energies renovables a les seves respectives empreses.

Una credencial que serveixi no només per mostrar als seus clients que la seva aposta amb les energies renovables és clara, sinó que també pot animar altres companyies a implementar l’energia verda als seus negocis respectius. A més d’altres beneficis com són:

  • Una important millora de la imatge empresarial: mostrant la cara més amable del negoci, respectuós envers el medi ambient.
  • Sumar un nou avantatge competitiu: sempre és convenient diferenciar-se d’altres empreses del sector. Més encara quan una de les diferències esmentades és el compromís mediambiental i social d’una marca. Comptar amb una visió i una connexió amb l’entorn genera un impacte positiu a les pimes.
  •  Genera benestar a l’equip: poques coses satisfan més un equip que saber que l’empresa per a la qual treballen pensa i es preocupa per ells, així com a l’entorn que els envolta.
  • Augmenta la capacitat d’atreure i retenir talent: aquesta responsabilitat i consciència social augmenta encara més entre la generació millennial, atès que són el segment de població més afí a aquest tipus de valors.

D’aquesta manera, gràcies a aquest segell les empreses poden sumar un nou avantatge de marca que beneficiï la seva imatge de marca, tant de cara als seus clients com al seu propi equip intern, sumant un nou avantatge competitiu: el suport al medi ambient i la societat de què tots formem part.
Un suport que ara és més necessari que mai.

Les energies verdes són el futur
Les energies verdes es caracteritzen per ser netes, inesgotables i econòmiques. Unes fonts d’energia que generen un impacte mínim al medi ambient durant el procés de sostracció. Dins les mateixes trobem l’energia eòlica, solar, hidràulica, etc.
Gràcies a l’aposta per aquest tipus de fonts energètica, a l’Acord Climàtic de París es va estimar que de cara a l’any 2050 es podrien reduir les emissions contaminants entre un 80% i un 95% (en comparació del 1990) .
Apostar per les energies 100% verdes és més necessari ara que mai; i iniciatives d’aquest tipus sempre són benvingudes perquè cada cop més empreses s’animin a lluitar pel canvi.

Contacta amb Novaluz!

https://novaluz.es/