Fòrum de diàleg sobre perspectives econòmiques i socials a l’Hospitalet i Baix Llobregat

Invitació: Fòrum de diàleg sobre perspectives econòmiques i socials a l’Hospitalet i Baix Llobregat

Compartim la invitació del Repte Social Empresarial de l’àmbit d’ocupació a participar al Fòrum de diàleg sobre perspectives econòmiques i socials a Hospitalet i Baix Llobregat que tindrà lloc el proper 5 d’octubre de 10:00 a 12:00.

L´objectiu d´aquesta taula és generar un espai d´intercanvi d´idees, per compartir reflexions i aportacions que ens permetin avançar en el nostre treball per donar veu a una de les nostres aliances principals: la col·laboració amb el teixit empresarial com a eina de treball col·laboratiu i l´intercanvi per continuar promovent la inserció sociolaboral de les persones en situació de vulnerabilitat i posar en valor la gestió de la diversitat, a més de la igualtat doportunitats i tracte a lempresa.
En aquesta ocasió, la taula abordarà les qüestions següents:

  • Sectors econòmics estratègics actuals i futurs del territori: aprenentatges de la pandèmia.
  • Digitalització i innovació: canvis al mercat laboral.
  • Gestió de la diversitat a les empreses: talent sense gènere. Com pot ajudar la diversitat a l’empresa? El talent s’ha de captar i retenir
  • Creu Roja: Polítiques estratègiques per afavorir la feina i garantir una feina digna.
  • Responsabilitat Social Corporativa i Agenda 2030: com garantir el compliment dels objectius de desenvolupament sostenible.
  • Aliances i col·laboracions, teoria de la quàdruple hèlix: administració, empreses públiques i privades, organitzacions socials i universitats

La sessió serà dinamitzada per Victor Costa Orpinell, economista per la Universitat Pompeu Fabra. S’ha format a la secció d’Economia en paper de La Vanguardia. Ha viscut mig any a Anglaterra, on va ser articulista d’opinió i professor assistent de la Universitat d’Exeter. De tornada a Barcelona, ??va crear i va dirigir la secció d’Economia del Nacional.cat. També ha col·laborat amb la cadena Ser Catalunya. Actualment, és Director de VIA Empresa. Premi Joan Sardà Dexeus 2020 a la millor trajectòria personal a la difusió de l’economia.
La durada estimada daquesta taula serà de dues hores i se celebrarà a Gornal Activa, situada al carrer Can Trias, 20.

Per confirmar la vostra assistència, necessitem que es registri en aquest enllaç: https://forms.office.com/r/MFh4U6tEVn