ODS

Invitació: Jornada d’Impuls a l’Agenda 2030 i els ODS a la Logística

Us convidem a acompanyar-nos a la Jornada “Impuls a l’Agenda 2030 i els ODS a la Logística” que organitza Barcelona Centre Logístic (BCL) amb el suport del Consorci de la Zona Franca de Barcelona a la seu del DFactory el proper 10 de novembre.
Des d’AE Pedrosa i Area8 col·laborem en aquesta iniciativa i convidem a tots/es els nostres associats a participar.

Serà una excel·lent oportunitat per conèixer les bones pràctiques en aquest sector en àmbits com la igualtat de gènere, la sostenibilitat ambiental i la sostenibilitat social amb fort impacte tant a les persones treballadores com a les empreses i el medi ambient. Una quíntuple hèlix impulsada per una Agenda 2030 que cal reforçar a tots els nivells, també al sector de la Logística.

La Comissió ODS de BCL-Catalunya, que presideix el nistre CEO, Baltasar Pozuelo, organitza aquesta jornada impulsant una Declaració de tot el sector a la què s’estan subscrivint entitats com el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Port de Barcelona, AEPe, la nostra entitat, entre d’altres.

Serà també una excel·lent oportunitat per visitar el DFactory, un centre d’innovació d’impuls a la indústria 4.0 i la nova economia del CZFB amb empreses i entitats ja instal·lades com HP, Leitat, Kuka Robots Ibèrica, Dow Chemical Ibèrica, Girbau o Simon.

Per registrar-se aquí: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=W2HZvorjGEuO1BliA3DmM5mjErgc2nZHlVKpZbdOLdNURERJSzBJWThJMU9QVEM5Rk5VTEgxQjdNTS4u

Per descarregar el programa aquí:
Programa Jornada BCL: Impulso a la Agenda 2030 y los ODS en la Logística