Dinar amb la candidatura “VA D’EMPRESA” a la Cambra de Comerç de Barcelona

El passat dijous 7 de setembre, des de l’AEPedrosa i l’Associació Area8 van coordinar un dinar amb motiu de la presentació de la candidatura “VA D’EMPRESA” a la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el Sr. Josep Santandreu com a cap de cartell. Vam tenir l’oportunitat d’escoltar i conèixer les propostes del candidat, així com de conversar amb tots els assistents, destacats representants del teixit empresarial de Barcelona.

El Sr. Santandreu, en un apassionat discurs davant dels assistents, va començar relatant l’anècdota que va impulsar la seva candidatura: dos mesos abans de la data límit, amics del món empresarial el van instar a presentar-se, donada la seva alta experiència al món empresarial i el seu coneixement de la Cambra, com a alternativa l’actual presidència, i ell es va començar a treballar immediatament. Va fer valdre la seva candidatura per la seva preparació, els seus objectius ambiciosos de recuperar la importància de la Cambra, i per gaudir d’un alt consens polític que permet mantenir-la allunyada de la influència de cap partit o associació política. Va posar un fort èmfasi en tot el que queda per fer i en la seva visió del paper que hauria d’exercir la Cambra: col·laborar activament amb el desenvolupament econòmic del país per millorar el benestar dels ciutadans, promovent l’activitat econòmica, actuant com un suport disponible per a l’administració quan sigui necessari i proporcionant una àmplia gamma d’eines i recursos al teixit empresarial.

El dinar va ser una oportunitat idònia per presentar dubtes o aportacions al candidat alhora que els assistents conversaven i feien networking. El candidat va respondre a totes les preguntes i possibles inquietuds dels assistents, i va convidar a tothom a votar entre els dies 15 i 20 de setembre. Es podrà votar directament a la web oficial de la Cambra de Comerç de Barcelona (https://eleccions23.cambrabcn.org/).