INPREIN és una entitat acreditada desde l’any 1998 com a Servei de Prevenció Aliè en Seguretat i Salut Laboral amb el nombre de registre SPA-015-B pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya
INPREIN compta amb una organització pionera, un concepte de servei preventiu integral i integrat en l’empresa i amb una clara vocació de donar resposta a totes les necessitats preventives en matèria de prevenció i salut laboral.
Els nostres objectius com a empresa són, la millora de les condicions de treball, la reducció dels accidents laborals, les malalties professionals i la promoció de la salut en els pestos de treball.

Els accidents laborals tenen un gran cost, no solament econòmic per pèrdua de jornades de treball, perdudes de productivitat, cost sanitari i la pròpia pèrdua de salut dels afectats. Superar aquesta situació implica a l’empresari en el compliment de la legislació vigent integrant la prevenció dels riscos laborals en totes les seves activitats productives i en tots els seus nivells en la seva estructura empresarial. La Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals i els seus posteriors Reglaments, ens donen les normes, els drets i deures per protegir la salut dels treballadors i fomentar una cultura de la prevenció. Dins d’aquest marc legal es determinen les obligacions i responsabilitats necessàries per establir uns nivells de protecció adequats enfront dels riscos laborals que estan exposats els treballadors. Els nostres serveis són els necessaris i els imprescindibles per complir amb la legislació vigent integrant de manera efectiva la prevenció en la gestió de l’empresa per protegir al treballador enfront dels riscos laborals i no únicament com un tràmit per evitar sancions, sinó per aconseguir un treball totalment segur.

Contacta amb Inprein

  • Carrer Bruc, 35,

    08010 Barcelona