Som una empresa de transports portuaris.

Oferim transport en contenidors.

En contenidors l’experiència:
En Transports Portuaris disposem de més de 100 tractors i de 115 remolcs entre els ports de Barcelona i Tarragona. Estem capacitats per realitzar qualsevol tipus de transport en contenidors: 20″, 40″, 45«ADR, Frigorífic, Especials. També disposem de tractors de 3 eixos per 44 Tn.

En Volquetes l’essència:
Transports Portuaris, es va iniciar en el transport en volquetes l’any 1963. Al llarg d’aquests 50 anys, hem anat ampliant els serveis oferir als nostres clients solucions específiques per transportar qualsevol tipus de mercaderia: àrids, ferro, clínquer, carbó, sal, carbonat, perlita, blat de moro, etc.

En cisternes l’especialització: Amb una flota pròpia de 60 remolcs, que ens capacita per realitzar transports per tota Europa, ens hem especialitzat en transport de líquid alimentari. Per capacitat, Transports Portuaris és la primera empresa d’Espanya en aquest segment de negoci.
Transports Portuaris sempre ha apostat per la qualitat: les nostres cisternes estan equipades amb els últims avanços tecnològics; filtris microbiològics per a productes estèrils, sistemes de calefacció, bombes autònomes, termòmetres, sistema de calefacció, etc.

Contacta amb Transports Portuaris

  • C/Pablo Iglesias, 65.
    Hospitalet de Llobregat.
    08908 Barcelona