Loading...
ARE@ 8 2017-11-08T16:34:54+00:00

ARE@ 8

L’are@8 posa L’Hospitalet del Llobregat en el mapa europeu del CLOUD COMPUTING, del Big Data y els serveis de telecomunicacions més avançats.

  • El municipi aplega la concentració més gran de data centers de Catalunya i una de les majors d’Europa
  • AEPedrosa impulsa i lidera aquest projecte

L’are@8 és una zona de molt alta connectivitat on s’ubica la concentració més gran de data centers de tot Catalunya i una de les majors de l’estat espanyol i, fins i tot, d’Europa. Els centres de Vodafoe, Orange/Jazztel, bitNAP, CTTI, Movistar, Itconic o els ubicats a l’edifici Sertram (el mateix Itconic i Nexica) són alguns dels exemples que conformen allò que ja s’ha convertit en una infraestructura crítica.

L’are@ 8, és un projecte impulsat i promogut per l’Associació Empresarial Pedrosa, és una zona on les infraestructures són una realitat.

L’are@ 8 compleix envers 4 pilars de les estratègies d’especialització intel·ligent i la quàdruple hèlix, prioritza les fortaleses de la connectivitat amb eficiència econòmica, reforça la competitivitat empresarial, desenvolupa una àrea de diversificació tecnològica especialitzada i aporta sinergies amb implicació públic-privada.

 En equip tot és possible