MADINLED s’encarrega del desenvolupament i creació de productes basats en la tecnologia LED, prouctes entre els quals destaquen les pantalles LED de gran format, productes de il·luminació LED, productes de senyalització i comunicació LED així com cartelleria digital.

En MADINLED estem contínuament investigant, no només en el mercat si no també en els nostres laboratoris, perquè els nostres clients disposin dels últims productes en els seus catàlegs.

MADINLED disposa d’oficines a Hong Kong (a la seu central del grup Madin) així com d’oficines (al Hi-tech park de Nanshan, Shenzhen) i una moderna fàbrica a Shenzhen inaugurada l’octubre de 2012. Confiar en MADINLED és deixar en mans de professionals europeus amb anys d’experiència en electrònica que algú i assessorin el teu negoci cap a on realment evoluciona el mercat. MADINLED està a Shenzhen, que és el punt de partida i l’origen on es dissenyen i fabriquen la immensa majoria dels productes amb tecnologia LED, bé per empreses multinacionals com CREU, PHILIPS, Nichia, etc. o per les mateixes empreses Xineses, tot el LED és aquí, nosaltres som aquí. El nostre equip d’enginyeria pot realitzar projectes «clau en mà» que compleixin els més estrictes requisits o certificacions perquè els nostres clients adquireixin productes amb la MÀXIMA QUALITAT i la GARANTIA exigida.

La confiança que els nostres clients tenen dipositada en MADINLED és tan alta que MADINLED ja és la marca del grup Madin amb un major creixement anual. Amb MADINLED, els nostres clients diposen de la possibilitat de treballar en el seu llenguatge matern, ja sigui espanyol, anglès o xinès, i tractar directament amb els responsables del desenvolupament dels seus projectes o dels seus productes, en MADINLED creiem que aquest punt és clau per al desenvolupament de la relació comercial amb els nostres clients.

Contacta amb Madinled

  • Carrer Tecnología, 17 Planta 0
    Viladecans Bussiness Park
    08840 – Viladecans
    Barcelona