ALTEX, S.L., empresa fundada en 1994, es dedica a la fabricació de campanes extractoras industrials per al sector de l’hostaleria i a la comercialització d’elements per a l’extracció de fums (caixes, ventiladors i motors), per a la filtració així com conductes i accessoris, sostres filtrantes, sistemes d’extinció d’incendis i recuperadors de calor.

La nostra xarxa de distribució cobreix tot el territori nacional i internacional,  sent nostres principals clients les comercials d’hostaleria, tant petites, mitjanes com a grans empreses, explicant en la nostra cartera amb més de 800 clients, entre ells, signatures importants del sector de reconegut prestigi tant nacional com a internacional.

Un equip de comercials format per personal qualificat i coneixedor del producte, s’ocupa de la venda dels nostres productes tant a nivell local com a nacional, comptant amb delegats en totes les zones d’Espanya.

La seu central de ALTEX, S.L., està situada al polígon Gran Via Sud de L’Hospitalet de Llobregat, prop de Barcelona-Espanya, situació privilegiada per a la distribució tant nacional com a internacional dels nostres productes.

Comptem amb un excepcional equip humà i un complet i expert equip tècnic, comercial i productiu que aportarà la solució adequada a cada necessitat, dintre del termini i en la forma escaient, factors que fan que ALTEX, S.L. sigui considerada una de les empreses capdavanteres fabricant de campanes extractoras industrials a Espanya.

Contacta amb Altex

  • Passatge Montserrat Isern, 26 -32
    08908 – Hospitalet de Llobregat
    Barcelona