INEDU (Institut Europeu de Desenvolupaments Universitaris), és un centre de formació de 1300 metres quadrats i que disposa de 12 aules completament equipades. Està situat al centre de la ciutat de Barcelona, ofereix formació pròpia i a la vegada disposa de serveis de lloguer d’aules de dilluns a diumenge en horari de 8 a 21 hores.

INEDU, com a centre de formació està autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a la realització de formació reglada i no reglada i en especial com escola d’Adults i de Cicles Formatius. En l’actualitat estem desenvolupant en format DUAL la formació del Cicle Superior d’Audiologia Protètica, conjuntament amb l’empresa GAES, líder al sector, formant audioprotetistes per als seus gabinets de tota Espanya. Així mateix tenim en format DUAL  y no DUAL la formació del Cicle Superior de Gestió de Ventes i Espais Comercials, i en l’actualitat estem en procés d’homologació dels Cicles de Grau Superior en Acondicionament Físic, Administració i Finances i, Documentació i Administració Sanitària.

INEDU es un centre associat a diferents universitats, amb les que desenvolupem programes de formació de postgrau i màsters, i a la vegada col.labora i distribueix les formacions de diferents Universitats d’Amèrica Latina, gràcies a què INEDU està present a 22 països d’Amèrica Latina, Europa i Àsia, com a totes les comunitats autònomes d’Espanya.

Actualment estem acreditant Certificats de Professionalitat a Microempresa, Igualtat de Gènere, Seguretat amb Xarxes Informàtiques i Mediació Comunitària.

La nostra formació és presencial, semipresencial i online a través de la nostra plataforma.

Per altra part, estem desenvolupant programes especialitzats en Ciberseguretat i Protecció de Dades, en la formació del Delegat de Protecció de Dades i en la seva certificació, segons el nou reglament Europeu de Protecció de Dades, que va entrar en vigor el passat 25 de Maig

En l’àmbit de formació per Empreses, treballem donant solucions integrals de formació a mida, volem ser un soci estratègic en el seu desenvolupament, especialment a les àrees de Gestió, Social, Recursos Humans i TIC’s, afavorint el desenvolupament de les competències dels diferents perfils professionals d’acord amb els seus objectius.

La formació la realitzem a les nostres instal.lacions i «In Company», i per les empreses que ho desitgin o necessitin les gestionem la bonificació a través de FUNDAE.

INEDU és a la vegada un centre assessor de formació, mitjançant l’anàlisi de les necessitats i el desenvolupament a curt, mitjà i llarg termini dels plans estratègics de la formació per les empreses.

Contacta amb Inedu

  • Carrer Compte Salvatierra, 5 -15
    08006 – Barcelona