Project Description

MAXLED és una empresa especialista a oferir solucions d’estalvi energètic basades en la il·luminació amb tecnologia LED. Els nostres productes es caracteritzen per la seva alta qualitat i màxima eficiència, permetent així aconseguir una ràpida amortització oferint als nostres clients totes les garanties i l’estalvi que tant es busca en les empreses.

Oferim una línia de producte de màxima qualitat, veiés® Lighting; permetent així cobrir tots els requisits de tecnologia, garantia i inversió al client que busca un producte d’altes prestacions.
En MAXLED comptem amb un equip de professionals altament qualificats i especialitzats al món de la il·luminació LED. Anys d’experiència que avui es tradueixen en qualitat i servei. Treballem dia a dia per oferir les solucions lumíniques òptimes i tecnològicament més avançades.

Els nostres departaments s’ocupen de l’estudi i anàlisi de les seves necessitats, de la incorporació de noves lluminàries i accessoris que assegurin el màxim estalvi energètic i del servei de seguiment d’obra i post venda.

Contacta amb Maxled

 

  • Avinguda Parlament, 29 A
    08225 – Terrassa
    Barcelona